Två dagar i huvustaden

Godmorgon! Varit tomt här ett tag igen, men som jag sagt tidigare så prioterar jag inte bloggen lika mycket just nu. Haft fullt upp i skolan och mitt rum här är ett stort kaos just nu. Det är 2 veckor kvar av skolan så vill ta vara på all tid som jag bara kan med mina fina klasskompisar.
 
De senaste två dagarna åkte vi till Stockholm på en klassresa. Vi besökte Moderna Museet där vi fick en guided tur av Marina Abramovic utställning. Jag har gillat hennes konst en lång tid och vi har pratat jättemycket om henne i klassen så att sen få se det i verkligheten var helt otroligt. Tog dessvärre inget kort därifrån då jag bara ville ta in allt om hennes historia. Sen åkte vi till vårt vandrahem som var på en båt vilket var supermysigt. Senare gick vi och åt mat och sen släppte lärarna överraskningen vilket var att vi skulle få gå på Billy Elliot Musikalen. Det var min allra första musikal och grät av hur bra den var. Rekomenderar starkt. Dagen efter så fick vi en rundvandring på Konstfack av två gamla klasskompisar och efter ha sett keramiksalen och den vibe jag fick av skolan så vet jag att det där jag vill gå och utveckla mig vidare. Ja mer hände inte som jag intresserade mig i direkt. Säger bara, vilka underbara dagar jag hade i vår huvudvstad. Ångrade att jag inte tog fler bilder. 
 
En liten sammanfattning på dessa dagar. Idag lördag så ska jag faktiskt sätta mig i keramikverkstan och fortsätta med de sista då jag åker i morgon. Ska kolla över lite på mitt skrivbord uppe vid våran ateljé och så vad jag ska ta med och göra färdigt. Känns jobbigt att det snart är slut, men kommer komma och hälsa på ofta. 
 
 
Personal | |
Upp