Migränanfall

Godmorgon. Ingen riktigt god morgon för mig dock. Hade migrän halva natten så har kanske sovit 4 timmar. Har också ont i ryggen som gjort att jag inte heller har sovit speciellt skönt. Sjukanmälde mig tidigt i morse för att bara ta en vilodag och inte anstränga mig så det blir värre. Huvudvärken har släppt nu iallafall så ska försöka sova en stund nu när jag väl har chansen. Fick ett migränanfall i onsdags så höll i 6 timmar och kunde inte sova heller under de timmarna. Har inte haft migrän på så länge så blev fett less när de kom tillbaka igen.
 
Igår var jag inne i en galleria med några från skolan och kikade. Skulle egentligen bara köpt mat med hittade te på indiska som luktade så jäkla gott och kostade 40 spänn så slog till. Brukar aldrig handla från indiska eller ens te så varför inte lyxa till de haha. Sen fann jag en basic grå body på bikbok för 49 kr som jag kände var ett kap. Har velat ha en vanlig body hur länge som helst så att jag fann en på rea är ett stort plus. Vi tog även en trip till IKEA där jag köpte tre ramar till mina kattbilder och sen en ny badrumsmatta. De var allt som blev inhandlat igår. 
 
Fredag som sagt och känner mig lite dålig att jag inte gick till skolan ändå. Men vi har kroki som kräver fett mycket koncetration och med huvudvärk är ingen bra kombo. I morgon ska jag sätta mig vid skrivbordet i ateljen och kanske i keramiken för att göra klart saker. Bättre att vila och nyttja lördagen istället. Nu iallafall ska jag lägga ifrån mig datorn, klicka igång avslappnade musik och försöka sova.
 
 
Personal | |
#1 - - Marie:

Snygga! Prickar är alltid härliga.
Krya! :)

Svar: Tack!!Åh tack så mycket!
juliarosen.blogg.se

Upp