Lediga dagar

Godmorgon! Har nog aldrig bloggat vid denna tid förut, eller vad säger jag? Ibland vaknar jag ju ännu tidigare. Idag vaknade jag för en timme sedan tillsammans med min lillasyster som nu har dragit till skolan för att skriva matteprov så önska henne ett stort lycka till. Kom hit igår efter en mycket lång idag. Började först hos tandläkaren där jag fick göra avtryck som var väldigt obehagligt med den metalplattan och den geggan som tryckets upp i gommen. Det gick bra iallafall, kräktes inte som jag trodde jag skulle göra när jag satt där och fick kvälningar. 
 
Sorry för mycket tmi om den delen, men först den hårda geggan som tryckts upp mot tänderna och i hela tandköttet. Ni som har gjort avtryck kan kanske relatera vad jag pratar om. Nu är det gjort så nu kan slappna av och invänta resterande besöken.
 
Tänkte också, eftersom jag är ledig nu ett par dagar så ska jag ta tag och ägna mig åt bloggen mycket mer. Har tiden för att uppdatera mer under dessa dagar och nu ska jag verkligen göra det. Först ska jag göra mig lite frukost och sen byta om till andra kläder och sen blir det bloggfix.
 
 
Personal | |
#1 - - Andrea:

Har också fått sån gegga upptryckt på tänderna/gommen.. inget mysigt direkt :((

Svar: Inte direkt nej haha :((
juliarosen.blogg.se

Upp