Drömresan

Del 1

Jag har berättat förut vart min drömresa leder till, men det är liksom en väg dit som jag tänkte berätta i detta inlägget. Visst jag bara skulle kunna jobba ihop de slantar jag behöver för att sedan sticka iväg direkt dit. Det är säkert något jag hade gjort om det hade hänt för några år sedan. I nuläget så vill jag se mer av världen under samma resa. Gå från en plats till en annan under några månader. Planera upp halvt sin resa, men att sedan låta dagarna bara komma. Om du håller fast vid en plan så kanske du missar sånt som du helt hade tänkt bort. Upptäck saker medan du vandrar genom gator och torg. Ta in naturen och börja skapa minnen. Jag önskar såklart att jag redan hade gjort min första resa tidigare och kunna berätta mer, men det jag nämner nu är sånt som jag själv sett och läst om. Sen också så har andra berättat vad de tänker på under deras resor.

Min drömresa är att besöka fler platser under samma resa. Jag har tänkt länge hur jag skulle starta min resa och har tappat räkningen hur många gånger jag har ändrat mig och lagt till länder. Just nu har jag en liten aning från start till slut.

Plats 1 - Nya Zeeland. Mitt drömland att besöka. Konstigt att jag väljer det först kanske ni tycker? Ett av de dyraste länderna att vara i. Jag besöker för att jag vill se inspelningsplatser och såklart Hobbiton. Dess natur är säkert helt fantastisk, men jag skulle inte hinna se allt på den veckan jag är där. Åka till olika öar skulle jag också vilja göra. Bada havet och sola på en strand mitt ute på en ö.

 
Plats 2 - Sydafrika. Landet har kommit upp som ett ny tänk. Förr hade jag inte ens en tanke på att vilja besöka det. Av alla videos jag har sett på Youtube och vloggar från de youtubers jag följer så är det nästan ett självklart land jag vill sätta min fot i. Vad vill jag göra där då? Åka på safari och få se djurens liv på riktigt i de vilda. Dokumentera genom fotografi. Drömmen är att få jobba med djur så att först få se och uppleva hur de lever är bara kunskap för att sedan lära sig mer.
 
 

Insåg nu att detta inlägget blev längre än vad jag hade tänkt och är inte klar på långa vägar. Har fler resmål att prata om så jag kommer dela upp dessa inlägg i flera delar. Känns som om det bara kommer bli rörigt om jag klämmer in allt här i ett och samma. Roligare för mig att skriva fler och kanske kul för er att läsa vidare.

Berätta gärna i kommentarsfältet om du har en drömresa och vart den skulle leda och vad du skulle vilja upptäcka.

bilderna är från google

Personal | |
Upp