Kul kväll

Efter att ha legat i sängen sen jag sist bloggade som var runt 11 kanske så har jag nu orkat sätta mig upp. Sov i två timmar så vaknade upp lite piggare, men har fortfarande huvudvärk. Slänger i mig massa vatten då jag inte har några tabletter kvar som kan lindra smärtan. Klockan är 9 och borde egentligen ha ätit för flera timmar sen, men har ingen aptit utan vill bara ta en dusch och sen lägga mig och sova igen. När jag inte sovit så har jag kollat youtube. Inte direkt en superkul fredag. Dock vill jag hellre vila och bli bra snabbare än att ligga i flera dagar och må dåligt av sjukligheter(?). Ja, mer kommer väl inte direkt hända denna kväll så nu en dusch och sen sova. godnatt.
 
 
 
 
 
 
Personal | | Kommentera |

Sjukling

Fredag.
 
Hade inget internet igår kväll så kunde inte blogga något efter skolan. Mådde inte så bra igår överhuvudtaget och idag visade sig väl att jag hade rätt. Vaknade och kände mig lite yr, men tänkte att jag ville ändå försöka gå till skolan ändå. Vi hade kroki som kräver fokus. Klarade en timme sen tog huvudvärken över och tror att jag hade feber. Nu har frossen lagt sig lite, men huvudvärken/migränen är fortfarande kvar. Har inte kunnat sova vilket stör mig så har tagit en ipren och ska försöka sova lite ändå. Fett trist då det är fredag och allt. Dock anade jag detta hela veckan och nu idag slog det ut på riktigt. Får se hur jag mår senare om jag uppdaterar något.
 
från förra sommaren
inlägget har inget med bilden att göra
Personal | | En kommentar |

Sno stilen

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. T-shirt HÄR /2. Läppstift HÄR /3. Jeans HÄR /4. Ögonskugga HÄR /5. Nagellack HÄR /6. Väska HÄR /
Upp