IKEA

Har varit ledig från jobbet några dagar nu så idag passade vi på att ta en trip till Ikea. Vi hittade en hel del saker och jag fick min efterlängtade växt som står så fint i hallen. Måste bara komma ihåg att vattna haha. Sen köpte vi lite småsaker och en hylla som vi inte har fått upp en. Tänkte pyssla med det i morgon efter jobbet. Skulle egentligen varit ledig hela dagen i morgon med, men hoppar in några få timmar på morgonen bara så sen har vi hela dagen på oss att göra saker. Ska få ett pass på gymmet i morgonkväll. Har verkligen legat i med träningen vilket känns otroligt skönt. Mer idag har inte hänt än Ikea som sagt. Vi käkade för en stund sedan och sen har vi båda suttit vid våra skärmar och kikat youtube. Ska väl kolla vidare på några videos innan det blir dags att sova.
 
För övrigt har jag hittat mitt drömkök på Ikea. ↓
 
 
 
Personal | | Kommentera |

By Nature

This post contains adlinks from AdviralMiami - Sport-BH / Miami - Tights / Jamaica - Sport-BH / Jamaica - Tights / Siberia - Sport-BH / Siberia - Tights / Havana - Sport-BH / Havana - Tights / Aruba - Sport-BH / Aruba - Tights

Tip | | Kommentera |

Sakta men säkert

Försöker jag komma tillbaka till bloggandet. Haft mycket i det privata som gjort att jag inte hunnit med att skriva alls. Saknar det massor att bara sitta ned och skriva av sig om sin dag till er. Kul att det fortfarande några som kikar in och lämnar en fin kommentar. Vill få mer inspiration till bloggen också. Svårt dock när jag inte kan bestämma mig vad jag vill lägga ner mest tid på. Ska nog börja med en lista och pricka av.

På tal om något annat. Är det bara jag som längtar till höst och vinter? Förmodligen haha. Inte många som tänker som jag nu mitt i sommaren. Har spenderat kvällen att kolla vlogmas från tidigare år. Kan inte få nog.

Vad annars händer? Denna vecka är vi hundvakt åt min syster som befinner sig i Edinburgh. Inte alls avundsjuk..inte alls. Jag och pojkvännen tagit träningen på allvar så nu har vi ont att vi knappt kan göra något. Bra smärta dock. Kändes som jag fick ihop lite av vad som har hänt. Nästa gång blir det en uppdatering via datorn. Ha det gott tills dess!

Upp