T x T

En av mina drömmar är att få gå på en EPIK HIGH konsert. När jag upptäckte BIGBANG så fann jag även EPIK HIGH och sen den dagen vilket var 7 år sedan har jag lyssnat på dessa båda. Kpop är något som jag har saknat att dela med mig av här i bloggen. För 1 år sedan så bestod nästan bara det och har faktiskt inget svar på varför jag bara slutade. Var ett tag där jag inte lyssnade alls på det, men nu har ny låtar släppts som gjort att jag går tillbaka till deras äldre singlar och album. Har även börjat kolla om en koreansk reality serie på youtube där kända pappor ska ta hand om sina barn i två dygn. Där är Tablo med och som är med i EPIK HIGH. Typ som main leader. Skulle så hemskt gärna vilja gå på en konsert med honom och höra hans texter.
 
Music | | Kommentera |

Det blir bättre

Mycket har hänt de senaste dagarna som gjort att jag har mått väldigt dåligt. För privat att skriva om just nu så kommer tillbaka om ämnet längre fram. Kan dra kort vad som har hänt måndag och tisdag. Första dagen på veckan var en helvetes dag rent ut sagt. Var ett vrak som ville lägga sig under jorden och. Vi hängde även utställning som jag inte alls var peppad på så det gjorde allt ännu värre. Kvällen där var kaos. Dagen efter kändes mycket bättre. Fortfarande jobbigt sen dagen innan såklart, men inte lika farligt. Idag onsdag så är allt bra igen. Mitt mående är väl sådär, men runt omkring så är allt lugnt igen. Svårt att kanske förstå något när jag inte nämner ämnet. Har fått ganska mycket gjort idag. Jobbat med lera och dotework. Tar sin lilla tid men det blir riktigt bra.

Nu ikväll så har jag kollat på serie och youtube. Skönt att bara ligga i sängen med massa kuddar och bara få vara i några timmar. Måste ta upp träningen snart igen. Men denna onsdagskväll så får allt bara vara..

 
Personal | | Kommentera |

Ta en titt

 


Denna spegel kommer bli din bästa vän! För alla skönhetsintresserade är en sminkspegel från Makeupmirror.com både en dröm och ett stort begär.

1. Chloe sminkspegel HÄR / 2. Naomi sminkspegel HÄR

sponsrat inlägg
Upp