Snö

Glömde helt bort att uppdatera i morse. Sov ganska länge och direkt när jag vaknade så gick på en promenad med hundarna i skogen igen och fick chock när jag såg all snö som hade kommit igen. Tog en dusch när jag kom tillbaka innan mamma kom hem från jobbet. Vi åt en liten lunch innan jag gick iväg för att träffa en bekant och prata lite. Var där i två timmar innan det var dags att gå ut i blåsten igen. Tillslut blev det för kallt så tog bussen den sista biten.
 
På vägen dit och hem och lyssnade på min favoritpodd för tillfälligt, spöktimmen. Tror jag har nämnt den förut. De pratar om allt ifrån andar, oförklarade mord till seriemördare. De senaste avsnittet handlade just om seriemördare och det är så intressant och samtidigt lite obehagligt.
 
Sen jag kom hem så pusslade jag vidare med min lillebror, men kom typ ingen vart haha. Gav upp för några timmar sen så har suttit och kollat stream på twitch. Bytte över till youtube samtidigt som jag läser några bloggar. Det är nog det enda jag kommer fortsätta med ikväll tills jag blir för trött. 
 
 
Personal | |
Upp