Skriver i tårar

Nu har jag tiden att uppdatera lite. Har rest flera timmar idag och hann faktiskt med bussen genom att gå av vid stationen innan jag typ springa till bussen. Kom hem en timme tidigare vilket har gjort mycket. Har lagat mat, tvättat lite och städat princip hela rummet. Rensat bland saker och slängt en hel del. Känns så mycket fräschare nu och renare. Lite mer som ska slängas dock, men än så länge så ser det bra ut. Mitt badrum har nog aldrig varit så rent som det är nu även fast golvet kan nog vara det fulaste så ser det rent ut haha.
 
Sen jag kom hem eller nä, sen jag kom till Skövde och pratade med min lillesyster i telefon så blev jag lite ledsen. Inte så det märktes så, men jag kände hur rösten började darra och ögonen fylldes med tårar så höll jag ändå tillbaka. Spenderade liksom helgen innan hos henne och vi hade supermysigt och bara hängde. Sen också som jag sa att blev så bekväm och det kändes skönt att vara hemma så skulle jag plötsligt åka tillbaka igen. Efter att spenderat sina dagar med sin familj till att bli ensam igen i sitt rum, det känns konstigt liksom. 
 
Blev lite ledsen nu när jag bara skrev om detta haha. Varför ska jag vara så blödig hela tiden!? Hur som helst. Kollar lite youtube nu och kikar på tågbiljetter om två veckor då första tandläkartiden är + en helg till min lillasyster igen. Ska styra upp min budget igen och ta tag i detta nu. 
 
 
 
 
 
Personal | |
Upp