Packa Väskan

Några timmar senare. Nästan 12 h sen jag bloggade sist idag. Eftersom jag har lov och är fattig student så gör jag inte så mycket på dessa lediga dagar. Ritat, kollat serie och youtube typ. Idag så hämtade jag min lillebror på dagis och direkt när vi kom hem så fortsatte vi med pusslet. Inte klara än, men vi har kommit en bra bit på vägen. I morgon åker jag tillbaka till skolan igen och återgår till serietittande och träning, eller försöka med träningsdelen.
 
Vet inte vad som har hänt. Tränade varje dag förut och åt någorlunda bra, men nu har jag tappat det helt. Förhoppningsvis kommer det tillbaka när skolan börjar igen. Måste börja peppa mig själv mer och verkligen satsa stenhårt så jag inte tappar det igen.
 
Just nu slökollar jag på tv och switchar mellan youtube. Ska strax sova faktiskt. Är riktigt trött idag eller nu så kommer bli en tidig sömn. Måste packa ihop väskan först så det är klart tills i morgon då jag åker vid 9 i morgon. Det som suger är jag måste vänta 1 timme i Skövde vilket inte låter jättelänge, men kommer bara sitta på stationen och räkna minuterna typ. Får väl ringa med kära lillesyster och prata lite strunt. Men nu packa!
 
en tidigare frukostbild i vintras
Personal | |
Upp