Japan nästa?

Nu ligger jag äntligen i sängen och kollar yotube. Alltså hurrrniie! Jag har fått dille på att åka till Japan. Har kollat på så sjukt många vloggar därifrån och när jag ser typ som en vanlig dag så vill jag bara dit. Skulle vara så fett att faktiskt åka dit och spendera ett helt år i det fantastiska landet och upptäcka allt. Åka till Kyoto och uppleva de gamla Japan och sen bara ta in allt. Speciellt när jag ser Yumi & Tomu's vloggar från deras år i Tokyo. Vem vet, kanske jag drar dit och sen överrasker allt?! Haha. Ska allt komma upp lite så kanske resan blir av. Eftersom jag har tagit ledigt i morgon då jag åker vid halv 10 reda så tar jag sovmorgon till 8 för att sedan fixa en massa innan jag ska gå och såklart packa klart och få med allt. 
 
TATTOO UPDATE: Den har börjat klia som fan nu och skorpan håller på att lossna. Det är såklart bra, men klarar inte av att kliar!! 
 
 
Personal | |
#1 - - Camilla:

Vad kul! Man blir ju så himla sugen på att åka utomlands när man tittar på såna vloggar. Är själv så jävla sugen på att åka till Korea x)

Upp