29 September

GODMORGON! Klockan är lite över 9 och har precis packat klart allt. Ska bli så skönt att komma hem som jag skrev igår. Ser faktiskt fram i mot resan då jag rotade fram min surfplatta så kan sitta och kolla netflix under resans gång. Har inte käkat någon frukost så kommer sätta mig på espresso house och ta mig en frukost. Får ändå vänta en timme på mitt tåg. Kommer fram runt 14 så ska gå till en bekant och vänta där tills min tandläkartid är. Hoppas det går fort denna gång och inte två timmar som sist. Aja, ska kolla youtube en liten stund innan det är dags att gå mot bussen. 
 
från förra gången jag reste.
Personal | | Kommentera |

Japan nästa?

Nu ligger jag äntligen i sängen och kollar yotube. Alltså hurrrniie! Jag har fått dille på att åka till Japan. Har kollat på så sjukt många vloggar därifrån och när jag ser typ som en vanlig dag så vill jag bara dit. Skulle vara så fett att faktiskt åka dit och spendera ett helt år i det fantastiska landet och upptäcka allt. Åka till Kyoto och uppleva de gamla Japan och sen bara ta in allt. Speciellt när jag ser Yumi & Tomu's vloggar från deras år i Tokyo. Vem vet, kanske jag drar dit och sen överrasker allt?! Haha. Ska allt komma upp lite så kanske resan blir av. Eftersom jag har tagit ledigt i morgon då jag åker vid halv 10 reda så tar jag sovmorgon till 8 för att sedan fixa en massa innan jag ska gå och såklart packa klart och få med allt. 
 
TATTOO UPDATE: Den har börjat klia som fan nu och skorpan håller på att lossna. Det är såklart bra, men klarar inte av att kliar!! 
 
 
Personal | | En kommentar |

Shopping höjer allt

Tja bloggen. Har haft en väldig dålig idag. Blev irriterad på allt jag gjorde och slängde de skisser. Ville bryta ihop pga av ingen blev bra. Gjorde klart en sak som ska vara färdig till nästa vecka och hade bara idag på mig, men är inte nöjd någonstans. Igår hade jag värsta flow och nu idag så är jag på botten igen. Just detta har tagit mycket på energin och kreaviteten som gör att bara vill lägga ner allt när man har en dag som går i mot en. Gjorde precis lite internetshopping på älskade junkyard så nu har humöret gått upp lite igen. 
 
I morgon drar jag hemåt igen åter för ett besök hos tandläkaren. Ska bli skönt att även komma hem. Stannar hela helgen så det känns soft att slippa stressa iväg dagen efter som förra gången. Ska packa med mig träningskläder så jag kan följa med mamma ut på promenader och ta vara på det eftersom jag knappt går något här uppe. Sen bara umgås med familjen. Borde faktiskt packa nu och sen städa upp lite i rummet så det ser någorlunda bra ut när jag kommer tillbaka. Rensa även bland saker som jag sälja. Bra onsdagkväll detta!
 
Upp