3 timmar senare

Känner mig som en ny människa. Kanske tar i lite väl, men denna makeovern på håret känns så bra. Var hos frisören i 3 h och blev riktigt nöjd. Ska dock dit en till gång för att fixa en sista gång sen har jag det verkligen vill ha. So far so good. Under de timmarna trodde jag att jag skulle dö av hunger så när jag kom hem så kastade mig på kylen typ. Sen dess har jag suttit vid datorn och kollat ikapp youtube. Kollade även andra avsnittet av TWD. Har jag ju inte berättat den dramatiska dagen jag hade när de första avsnittet släpptes. Har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde. Kände mig helt tom efter de minuterna. Ville eller vill fortfarande inte tro på det som hände faktiskt hände. Vill inte spoila för er som inte har sett det och för er som vill börja kolla på serien. Jag hoppas verkligen det bli bättre, men vet hur det ska bli utan dessa karaktärer. 
 
Lämnar det innan jag blir allt för tårögd. I morgon tisdag så ska jag iväg och träffa en bekant ett par timmar. Sen får jag se vad dagen har att erbjuda. Kanske blir någon långpromenad. Får se helt enkelt. Nu ska jag kolla vidare på en serie en stund.
 
 
 
 
 
Personal | | Kommentera |

I will still rise

| | Kommentera |

Cranberry & Almond

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Handkräm HÄR / 2. Handtvål HÄR / 3. Duschgel HÄR / 4. Duschgel HÄR / 5. EdT HÄR

Äntligen börjar det lida mot jul och Yves Rocher har inte bara släppt sin julkalender, utan också sin årliga julkollektion. I år heter den Cranberry & Almond - tranbär och mandel. Det låter väldigt juligt, om ni frågar mig. Doften beskrivs ha milt syrliga toner av tranbär och mandel, en härlig doft som passar perfekt i vintermörkret. Ovan ser ni fem produkter ur denna limiterade kollektion, utöver dem finns även ett läppbalsam. Passa på och klicka här så får du dessutom en rabattkod!

Sponsrat inlägg
Upp