Vilken väg?

Apropå keramik. 

Har nu haft detta ämne i 1 år och några månader. I början av denna termin så flödade det fram inspiration som gjorde att jag skapade nya saker varje dag. Eller varannan dag kanske. Tog ju sin lilla tid att göra klart det första verket. Nu börjar mina låga slockna och vet inte om den riktigt kan tändas igen. I måleriet har den helt försvunnit. Har försökt i en månad nu att hitta tillbaka, men finns inget där som tilltalar mig längre. Blir så frustrerad att jag ville brista ut i gråt och ilska. När jag ser de andra som jobbar och är flitiga. De kommer någonstans med sin konst medans jag fortfarande är fast på samma plats. 

Om en vecka ska vi har saker klarar för en utställning och jävlar rent ut sagt vilken panik jag har. Inget av de som jag har gjort hittills är jag nöjd med. Först när det väl var klart så tänkte jag."Wow!! Shit, men detta är ju svinbra!!" Men nu..Ju mer jag ser på det så vill jag slänga det. Vet inte vad som händer längre. Vill gråta varje dag då jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Alla andra har sina planer och vägar att vandra. Men jag.. 

Jag står kvar på min stig och ser hur vägen framför mig sakta tynar bort.
 
Jag behöver komma bort någonstans och samla nya krafter och inspiration för att komma tillbaka och fortsätta på min väg.
 
- Den kreativa karaktären 
 
Personal | |
#1 - - Andrea:

Jag har inte heller några planer så vi är två <3

Svar: Så svårt <3
juliarosen.blogg.se

Upp