Vilken väg?

Apropå keramik. 

Har nu haft detta ämne i 1 år och några månader. I början av denna termin så flödade det fram inspiration som gjorde att jag skapade nya saker varje dag. Eller varannan dag kanske. Tog ju sin lilla tid att göra klart det första verket. Nu börjar mina låga slockna och vet inte om den riktigt kan tändas igen. I måleriet har den helt försvunnit. Har försökt i en månad nu att hitta tillbaka, men finns inget där som tilltalar mig längre. Blir så frustrerad att jag ville brista ut i gråt och ilska. När jag ser de andra som jobbar och är flitiga. De kommer någonstans med sin konst medans jag fortfarande är fast på samma plats. 

Om en vecka ska vi har saker klarar för en utställning och jävlar rent ut sagt vilken panik jag har. Inget av de som jag har gjort hittills är jag nöjd med. Först när det väl var klart så tänkte jag."Wow!! Shit, men detta är ju svinbra!!" Men nu..Ju mer jag ser på det så vill jag slänga det. Vet inte vad som händer längre. Vill gråta varje dag då jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Alla andra har sina planer och vägar att vandra. Men jag.. 

Jag står kvar på min stig och ser hur vägen framför mig sakta tynar bort.
 
Jag behöver komma bort någonstans och samla nya krafter och inspiration för att komma tillbaka och fortsätta på min väg.
 
- Den kreativa karaktären 
 
Personal | | En kommentar |

Lördag Fynd

Lördagkvällen spenderar jag hos min syster och hennes kille. Blev som sagt en tur på stan där jag hittade lite fynd. Bl.a gick jag in på en vinyl shop som heter Bananamoon. Hur fett?! Skulle lätt vilja jobba där så ska mejla och kolla om extra jobb. Annars har inte så mycket hänt idag. Just nu kollar vi på Så Mycket Bättre och ångrar att jag inte har kollat de andra säsongerna. Fett bra program, men det kanske beror på artisterna. Bloggar från mobilen så kommer uppdatera mer i morgon när jag kommer hem.

Personal | | En kommentar |

Tidig lördag

Go morgon. Har nog aldrig varit vaken såhär tidigt på en lördag. Vaknade vid sju och låg och tänkte om jag skulle orka gå ner och tvätta eller sova vidare. Tvätthögen stirrade på mig så var lika bra att kliva upp. Nu är det som sagt ingen idé att somna om så ska kolla youtube under tiden. Senare idag ska jag åka in till stan och byta en grej som var för liten. Så jäkla störande, men bättre att få den i rätt size än att låta den ligga i garderoben. Igår var jag stan med några från skolan och kollade in black friday och hittade några saker faktiskt. Inga julklappar dock vilket var prio 1. Får väl kolla vidare idag helt enkelt. Senare på kvällen spenderade vi villan bredvid och spelade spel och allmänt chillade. 
 
Efter stan idag ska jag till min syster och hennes kille för att cilla där resten av helgen. I morgon är det julmarknad som vi ska kika på. Ska inte köpa något godis eller så då jag börjar tröttna på allt sånt. Lagom till julen närmar sig haha. Får hålla mig tills julafton nu faktiskt. Men som sagt ska kolla youtube för att sedan gå ner mot tvättstugan åter igen.
 
251116
Upp