Borås

Nu tänkte jag dela med av mig våran resa till Göteborg. Kommer så flytta dit utav tvekan. Staden är så fin och mysig med alla spårvagnar och hur husen ligger. Ska kolla upp lite skolor där och även jobb så jag har en någorlunda plan efter andra här på kävesta. Iallafall, vårat första stopp var i Borås. Vi besökte Textilhögskolan som var otrolig. Bara utsidan var mindblowing hur fin det var och hur stor skolan faktiskt är. Vi blev guidade runt i byggnaden där vi fick se screentryck, kemi(blanda fram egna färger och pigment) och massa andra häftiga rum. Blev väldigt imponerad och fick en känsla att söka, men är inte jätteintresserad av att sy eller design så kanske känns dumt. 
 
Det var iallafall häftigt att se allt och sen att träffa de elever som går där. Om jag ska välja en avdelning som var min favorit så ärligt kan jag inte välja. Skolan är väldigt imponerad och förstår varför många väljer denna skola för de som vill satsa på design yrket. (Kommer dela upp bilder i fler inlägg då det blev en hel del haha).
 
 
 
Personal | | Kommentera |

Blue & PatternKollage
 
1 här | 2 här | 3 här | 4 här
 
Sponsrat inlägg


Tip | | Kommentera |

Sista söndagen

Godmorgon, hej bloggen. En ovanlig sen morgon. Vaknade först vid 10, satte på musik och somnade sedan om till 12. Fett skönt då det var en mycket sen hemkomst från gårdagen. Hade iallafall fett kul med alla de fina människorna som gjorde kvällen till den bästa. Vi såg även dansarnas slutproduktion som var mindblowing. De är så duktiga och man blir helt tagen av hur bra de alla är. Sen gick vi ut och hade en awesome kväll. Kom hem runt 2, men somnade inte fören halv 4 då jag mådde skit när jag kom hem. Började med att fick migrän som gjorde att jag ville kräkas(sorry till er som är känsliga) Gick säkert 5 gånger fram och tillbaka. Somnade till slut och nu idag mår jag lite bättre som tur är. Hade inte pallat en sängliggande dag, även om det förmodligen blir så ändå haha.
 
Mer idag är att de mesta ska packas ihop. Ska plocka fram de kläder som kommer användas de sista dagarna allt annat ska ner i lådor och kassar. Annars kommer jag bara kolla på film resten utav dagen och även gå och köpa något sött bara för att ha. Kommer berätta om dagarna i Gbg i nästa inlägg.
 
 
Upp