Bloggpaus

Ännu jobbdag passerat. Slutade för två timmar sedan så har varit hemma ett par timmar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om när jag jobbar hela dagarna. Blir väldigt svårt att komma på något så funderar på att ta dessa dagar fram till fredag att låta bloggen vara. Vill mest bara ta det lugnt ändå när jag kommer hem. Slökolla tv och spela tvspel tills jag ska sova haha. Till helgen så kommer jag förmodligen hitta på något roligt som jag kommer blogga om den dagen. Men som sagt så får bloggen vara tills på fredag. Nu ska jag kolla på en film och försöka att inte somna haha.
 
 
Personal | | Kommentera |

Chill med Planering

Har verkligen haft söndags chill idag. Sov ganska dåligt dock så inte mycket sömn vilket gjorde att jag vaknade vid 7. Kändes ändå bra då dagen har känts väldigt lång och än är den inte slut. Inte gjort så mycket idag faktiskt som vanligt när jag är ledig. Gick på en promenad med mamma förut i morse och jävlar vad kvaft det var. Kändes som gick in i en lång bastu typ. Flyttade runt möbler i rummet och nu känns det mycket större vilket bra då jag ska försöka måla lite nu i veckan efter jobbet. Har en stor tavla som jag inte alls är nöjd med och som är målad med akyrl. Som tur är har jag oljefärgerna med mig så kan bara måla över. Vad har hänt mer idag då? Jo färgade håret nyss och märkte nu hur mörkt det blir. Förhoppningsvis ser det bra ut när det är torrt. 
 
Just nu kollar jag youtube och fortsätter med en lista som jag nyss börjat på. Har satt upp några mål för hösten som jag vill uppnå och sen även några regler som jag verkligen måste följa om allt ska gå som planerat. Vill inte riktigt berätta än fören allt är klart så håller på den lite haha. Men nu ska jag återgå till youtube.
 
 
Personal | | Kommentera |

🌙

Tänkte ha en liten frågestund så lämna gärna en kommentar här nedanför ifall det är något ni undrar!

Upp