Cosplay 2017

Denna vecka har jag varit extra ledsen då jag missade NärCon. Följer en hel del fina människor på instagram som delade med sig av bilder och annat kul som hände där borta. Sen två av mina kompisar var där som skickade snaps och ville så gärna vara där. Var där förra året och kan säga att det är nog de bästa jag gjorde den sommaren. Dock så har jag istället jobbat som en galning och kommer spara en del pengar till nästa år då jag verkligen ska dit. Iallafall så har jag planerat upp fyra olika cosplays som jag vill göra. Funderar på att använda två till varje Con. Först till vinter och sen till sommaren. Ska verkligen lägga ner mer tid med detta i skolan då vi får den hjälpen och kan skapa egna projekt. 
 
De fyra jag vill skapa är Shizuku Tsukishima från Studio Ghibli's Whisper of the Heart. Har länge velat cosplaya henne och känner att hon har rätt så lätt klädsel att skapa. Nästa är Nightingale från Skyrim. Enda sen jag kom till detta quest i spelet så har det varit en cool idé att försöka sig på att cosplaya denna mystiska karaktär. Den tredje karaktären är Claire Beauchamp från serien Outlander. Älskar serien och allt med det och Claire är en sådan stark person och häftig karaktär som gör att man bara vill skapa denna äldre klädsel. Sist men inte minst är såklart Peregrin Took. Den Middle Earth älskaren jag nörden jag är så var det självklart att jag skulle cosplaya någon från dena triologi. 
 
bilder - pinterest
Middle Earth | COSPLAY | | Kommentera |

Söndag

Yo bloggis. Söndag förmiddag och är som en zombie. Enda sen jag kom hem från jobbet i fredags då jag slutade halv 1 på natten har jag varit trött. Jobbade igår också några timmar, men idag är ledig vilket känns jävligt skönt. Nu har jag bara 5 dagar kvar på detta jobb innan jag går tillbaka till efterlängtade jobbet. Ska bli skönt att komma tillbaka och slippa stressen som är över en hela tiden. Om exakt tre veckor åker jag tillbaka till skolan för att börja mitt andra år. Känns lite konstigt faktiskt att flytta tillbaka när jag har bott hemma hela sommaren. Ska iallafall bli kul att träffa de som ska jag gå andra året och såklart de nya som börjar. 
 
Senare idag eller om två timmar ungefär så ska vi alla iväg på middag. Vi ska till min mammas moster och äta fett god mat. Längtar då hon gör alltid god mat så man ligger i matkoma i flera timmar efter haha. Annars mer idag så har jag inte mer planerat. Kommer mest ta det lugnt och spela tvspel och såklart kolla serie. Har börjat kolla på CutiePieMarzia igen efter en lång tid. Rensade bland de youtubers jag följde så gick in på hennes kanal igår och sen dess har jag kollat igenom en hel del videos. Ska fortsätta med det en stund nu inann det blir dags att fixa till sig lite.
 
 
Personal | | Kommentera |

Kramper & Youtube

Vilken seg dag. Har legat i sängen mest utav dagen och kollat på serie och youtube. Varit ute på promenad med hunden jag passar annars har vi bara legat här. Klockan är snart 11 och är redan trött. Somnade dock till förut i en timme innan jag blev väckt för att vara barnvakt. Har jag haft magvärk hela dagen. Typ som kramper som hugger då och då och magen var stenhård förut som gjorde det ont att andas. Känns lite bättre nu, men gör fortfarande ont. I morgon är det fredag och ska jobba ett sent pass som jag inte ser fram i mot. Hade hellre velat ha morgonpasset. Förhoppningsvis går det bra. Dock har jag verkligen haft det jobbigt med min ångest och stress så ska allt prata med mina kollegor i morgon. 
 
Annars kollar jag på min youtube crush Helen Anderson och äter reeses pieces peanut butter. Funderar även på om jag ska beställa nya skor. Står mellan Dr Martens och Nike Air. Vill egentligen ha båda, men ska även spara pengar. Aja ska gemföra pris och se vad jag kommer fram till. För övrigt har jag spelat sönder Why Don't You Cry by Willow Smith. #Slay
 
 
Upp