Youtubers

Eftersom jag skriver hur mycket jag faktiskt tittar på youtube dagligen så varför inte tipsa om några av mina favoriter? Jag har faktiskt inte räknat hur många jag är subscribe till, men över 50 stycken tror jag haha. Jag tittar inte på några svenska youtubers förutom två så de mest internationella youtubers.
 
Den första är ingen mindre än FunForLouis. Han var bland de första jag började kolla på och klickade på subscribe nästan direkt då jag visste att hans kanal skulle bli en stor favorit. Louis Cole har youtubekanalen FunForLouis som har nu har över en miljon prenumeranter vilket är sjukt mycket. Han är en daily vloggare som reser runt i världen. I mean, vem vill inte ha det som sitt drömjobb? Uhm, me?! Min favorit resa han gjorde var såklart till Nya Zeeland som jag kommer dela med mig av här nere.
 

Den andra som jag tänkte ta med är Kalel Kitten. Kalel är nog min favorit tjej youtuber. Hon hade ett tidigare förhållande med Anthony Padilla som en av Smosh duon. De hade en kanal tidigare som jag sträckkollade, men när de båda upphörde så las kanalen ner och Kalel startade till slut en egen, eller hon tog över den gamla och bytte namn. Älskar hennes kanal och henne. Hon är en sån inspiration till allt och dessutom är hon Vegan och djurälskare. Hon är ett av skälen till att jag vill bli vegan. Hennes senaste videos vloggar hon från Sydafrika där hon är med en grupp människor och Louis är en av dem vilket var en chock för mig när jag klickade in på hennes video haha. Hon är även snart uppe i två miljoner subscribers!
 
Youtube | |
Upp