사랑이었다

Almost cried while watching this.
 
Är så glad för att ha upptäckt mer låtar och artister inom KPOP. Har hittat flera låtar på spotify som har gått på repeat dessa senaste veckor. Denna historia i videon är så fin och samtidigt sorgligt. Sen att Luna's röst är så mjuk och så kraftfull att låten och M'Vn blir allt starkare.
 
I'm so happy to have discovered more songs and artists in KPOP. Have found many tracks on spotify that have been on repeat these past weeks. This story in the video are so adorable and sorrowful at the same time. Luna's voice is so soft and powerful that makes the song and video stronger.
Music | | Kommentera |

3

Latest pics from my insta
Three different worlds
-
Personal | | Kommentera |

January

Tänkte testa något nytt i min blogg framöver. Har sett många som har gjort 'January Favorites' osv på youtube så tänkte göra det i bloggen också. Kan vara roligt att testa något nytt, men kommer vara en liten twist. Eftersom min blogg inte är någon 'beauty blog' så kommer det inte vara massa skönhetsprodukter eller sminkprodukter, men kommer kanske ha med någon produkt jag gillat just den månaden. 


Denna månaden har jag verkligen gillat min hand & nagel kräm. Fick denna med en hel serie från samma grupp? Om man kan säga så. Doften är Verbena som det står på tuben och den doftar så gott. Kan verkligen säga att den har räddat mina torra händer och trasiga naglar i denna kyla. 


Har visat denna förut i ett annat inlägg då jag lekte med ljus och bakgrund till bilder. Köpte denna för kanske två veckor sen och har kommit en bra in i boken. Älskar serien på netflix och kan säga att boken är lika bra. Har velat haft boken så länge så när jag såg den så var det självklart att jag skulle köpa den haha.


Har verkligen älskat min kamera denna månaden. Använt den så mycket och tagit fina bilder och verkligen känt att det var ett bra beslut att behålla den. Köpte den för två år sen tror jag. I början visste jag knappt om några inställningar, men känner nu att jag har börjat förstå mer. 

De två sista som jag älskat denna månaden är två låtar faktiskt. Som jag har sagt tidigare så har jag hittat tillbaka till gamla grupper och även nyfunna artister. De två jag pratar om är Irresistible och Youth. Första låten är från albumet American Beauty/AmericanPsyco som Fall Out Boy står bakom. Sen har vi Blue Neighborhood som Troye Sivan har gjort. Dessa två låtar har gått på repeat denna månaden.

 
Upp