YOUTH

Musikvideon till 'Youth' släpptes i onsdags och det går knappt att räkna längre hur många gånger jag har sett denna och lyssnat i genom albumet. Alltsååå, tror inte ni förstår hur mycket jag älskar denna människa. Vill så gärna gå på hans konsert i maj. Såå om jag har tid så kanske det blir en trip upp till Stockholmee. Vad tycker du om Blue Neighbourhood? Och vilken är din favoritlåt?
 
Personal | | Kommentera |

Söndag

Hej bloggen. Inte bloggat på ett par dagar, men har redan förklarat varför så känns bara som jag tjatar om jag nämner det igen haha. Har iallafall kommit tillbaka till skolan nu, eller kom faktiskt för en timme sedan. Har inte gjort något mer än att kolla youtube och käkat godis. Väskan står fortfarande packad och om jag känner mig rätt så kommer den bli tom i morgon. Igår lördag så jag faktiskt inte så mycket. Var på en jobbintervju som gick hur bra som helst. Ska redan provjobba i påsk och längtar något. Stället kändes bra och lika så personalen så är riktigt glad att kunna få jobba. Har annars fått världens skoskav som svider om något. Har inget plåster heller så får väl bara låta det vara, men hur jag ska kunna gå är ju frågan. Mest random sak att nämna haha. 
 
Nu eller strax så tänkte jag fixa något att äta för har bara ätit frukost och de godis som jag köpte som nu är slut. Sen blir det netflix kollande och slörita för att få inspiration till måleriet. 
 
Personal | | En kommentar |

Torsdag

Känns som varje gång jag är hemma så bloggar jag knappt något. Kan bero på att jag inte gör något speciellt på dagarna än att kolla serie typ. Ska försöka blogga lite mer innan jag åker tillbaka mot skolan. Idag följde jag med mamma ut på en promenad och nu värker mina fötter. Har fått två blåsor som svider något fruktansvärt. Så i morgon blir det ingen promenad. Istället så ska jag äntligen till frisören och fixa mitt hår. Enda sen jag klippte det så har jag hatat det då jag int kan göra något med det typ utan att det bara hänger. La ju upp en bild igår på olika färger och ännu har jag inte riktigt bestämt mig. Ska visa några bilder och jag håller tummarna att det blir bra. Nu ska jag kolla på några avsnitt av supernatural och sen sova. 
Upp