Tumblr

 
 
Inspiration | | Kommentera |

Produktiv helg

Hej bloggen. Blev inget mer bloggande igår. Sov dåligt natten till lördagen så klev upp vid halv åtta. Gick ut på 1 h och 30 minuter promenad runt byggden. Väldigt skönt att starta dagen med en härlig och kall promenad. Efter det så skulle jag ha hoppat in i duschen, men skulle sedan cykla iväg för att handla som är en bit härifrån så stannade i mina träningskläder. Mötte upp min syster och handlade massa gott. Vi fixade i ordning tacos och köpte quornfärs som fick chocken att hon tyckte om haha. Vi satt och pratade om de mesta, kollade även på The making of lord of the rings då vi båda är nördar inom de haha. Sen hände det inte så mycket mer. Vi spelade tvspel tills hon skulle gå hem. Jag själv tillbringade resten av kvällen framför filmer. Bra lördag!

Idag söndag så har jag varit lite produktiv. Packat ihop det mesta som ska med upp till skolan som faktiskt börjar exakt om en vecka. Eller jag flyttar upp om en vecka rättare sagt. Har blandade känslor när de gäller det, men tänkte prata om de och framtidsplaner i ett separat inlägg eller video. Var ute på en promenad med mamma också och funderar på att gå ännu en runda. Kanske istället tar en lång dusch och kollar på en film. Hur som helst. I morgon är det åter jobb som gäller så ska gå och lägga mig i en någorlunda bra tid för att få några timmars mer sömn.
 
Vad har ni haft för er denna helg?
 
 
 
 
Personal | | Kommentera |

HELG

Yo bloggen! Nu har jag äntligen tagit helg eller gjorde det snarare för tre timmar sen. Tog direkt en dusch när jag kom hem och hoppade i myskläder. Åt en lätt lunch framför OS och nu sitter jag åter här. Känns verkligen skönt att slippa jobba helg alltså. Det var så tungt att jobba långa pass de helger som varit. Men nu kan äntligen sova ut och inte behöva tänka att jag ska iväg. Dock ska jag iväg i morgon för att fixa lite saker sen blir det barnvakt. Lillsyrran kommer hit så behöver iallafall inte vara själv och underhålla lillebrorsan. Vi ska fixa god mat och kanske baka något så ska allt plocka fram kameran då och fota lite. 


Resten av fredagen ska jag kolla genom youtube och sen börja packa mer saker. Rensa det jag ska ha med och de som ska stanna kvar här. Kläderna har jag redan ordning på vad som ska packas. Det mer mina prylar som jag inte har någon ording på. Har ju en nördiga saker som jag har samlat på mig genom åren. Sen har jag två lådor och en väska i ett förråd på skolan och mer saker hos min syster. Aja, mer om det längre fram. Ska fixa mig lite te nu och sen placera mig framför youtube.
 
 
Upp