A Cold and Art

Tjenixen! Alltid lika svårt att veta hur man ska börja sina inlägg. Tänkte iallafall kika in då jag har varit två dagar frånvarande. Har haft fullt upp med skolan samt massa annat + att jag har dragit på mig en rejäl förkylning. Vaknade upp i förrgår och kände hur täppt jag var och i morse så var halsen vek. Dock känner jag mig inte så speciellt dåligt så hoppas det bara blir bättre än sämre. Ja det senaste två dagar har jag haft massa i skolan som sagt så har inte hänt så mycket mer så vet inte vad jag ska skriva egentligen haha..Men till helgen så händer det lite spännande saker. På fredag så måste jag in och handla efter skolan då jag knappt har något..GLASSSSS!..Tänkte även fixa lite schyssta blilder till en header jag jobbar på där mina konsverk har medverkan. På lördag sen så ska jag äntligen träffa Andrea igen! Jag har saknat henne något otroligt mycket. Vi har inte setts sen Närcon som var för tre månader sen. Längtar något såå haha! Vi ska shoppa, fika och bara ta igen massa prat. 
 
Annars just idag så har vi varit på ett litet studiebesök på en liten utställning som hette "To gain access to other dimensions av konstnären Emil Öhlund. Så fort jag såg tavlorna och hörde vad han inspiration var/är så kände jag direkt att det var min fantasivärld pricken. Drogs verkligen till allt och ah, magiskt. 
 
 
Emil Öhlunds utställning ”To gain access to other dimensions” handlar om verklighetsflykt, att tillåta sig själv att då och då resa till en annan värld, en annan dimension där vad som helst är möjligt. En plats dit du kan ta dig ibland för att samla kraft för att hantera den inte alltid så okomplicerade verkligheten. Den här platsen kan vara precis vad du själv vill, det är du som bestämmer.
 
Bild och text lånad från,
http://bergslagen.konstframjandet.se/aktuellt/to-gain-access-to-other-dimensions-emil-ohlund/
Personal | | Kommentera |

Lazy Sunday and laundry

Guuud vilken seg söndag det har varit idag. Vaknade eller ställde alarm vid halv 9 för att gå och och tvätta. När den väl var i maskinen så gick åter upp och la mig i sängen i två timmar för att kolla youtube. Mer har faktiskt inte hänt idag. Hade tänkt att göra massa olika saker, men har verkligen inte orkat inget. Utan bara legat i sängen och kollat vlogs och två avsnitt av TWD på säsong 5. På tal om just den serien så måste jag bara säga att jag verkligen älskar den! Fattar inte varför jag var så i mot att se den. En utav av de bästa faktiskt även om jag hatar zombie filmer haha. På tal om tvätten så är det skönt att äntligen fått ha tvättat upp en hel del kläder. När jag packade upp de kläder som var rena och lägga i lådorna så såg hur mycket plats jag hade, men sen kom jag på att resten av kläderna låg i tvättkorgen haha. 
 
Anywhoozie, ska hoppa in i duschen nu och sen göra ordning något att äta och förmodligen blir det pizza. Inte så värst nyttigt, men orkar inte stå och laga värsta middagen + att jag knappt har något så i veckan måste jag åka och handla..
 
Vad har ni haft för er denna söndag?
 
 Laundry + Stitch = Fun
 
bild weheartit
Personal | | En kommentar |

Start the day with

 

 
Upp