Happy Halloween

 
 
Hej bloggen.
Är något som jag brukar starta mina inlägg nu för tiden. Vet inte hur många som läser min blogg, så blir mer som min dagbok för mig själv. Har fortfarande inte löst med att ladda upp bilder. Fungerar fortfarande inte så antingen är något pogram på datorn som spökar eller så kanske det är något med denna sida. Farar för det värsta om det är något med själva datorn i sig. Den funkar felfritt annars så kanske får uppdatera den eller något. Lördag redan. En vecka går så otroligt fort även om det känts som en evighet. Åker "hem" i morgon igen då skolan drar igång på måndag igen. För första gången ser jag fram i mot skolan efter ett lov, men inte så konstigt kanske.
 
Dessa dagar har jag letat inspiration till framtidsmålningar och tryck. Ska även försöka skapa något riktigt stort i keramiken som jag verkligen kan ha nytta av i framtiden sen. Annars så har denna vecka hemma varit riktigt skön och rolig. Tillbringat en hel del tid med familjen och verkligen bara njutit. Men det är bara 7 veckor kvar till jullovet så inte alls lång tid fören jag åker ner igen. En annan sak jag har suttit med idag är en slags "bok". Eller vill väl inte riktigt kalla det för det, men det är en story som jag har haft i huvudet ganska länge och skapat tack vare anime. Funderar om jag ska fortsätta skriva och sen dela med mig här på bloggen. Ska fundera ett tag till så får jag se vad som händer. Nu ska jag fortsätta lyssna vidare på Raon Lee som har blivit en av mina favoritvocals!
 
Personal | | Kommentera |

What, When, How?

1. Are you a very open or private person? - I don't know, both?

2. What is your favourite Christmas movie? - Grinchen all day!!

3. When did you stop believing in Santa? - When I was 7 or 8, I think.

4. What do you get complimented on the most? - My smile haha.

5. How are you feeling right now? - I'm feeling really good.

6. If money was no object, where would you move to? - To New Zealand or England. Two of my favorite places in the world!

7. Who was the last person to make you cry? - I haven't cried for a long time, but cry because of laughter? It was yesterday haha.

8. Did you make any resolutions for this year? What were they? - Believe in my dreams and work out more.

9. Is there a song which can bring you to tears instantly? - No Surrender from Glee. So sad D:

10. Who was the last person you talked about sex with? - My sister.

11. How did you bring in the New Year? - Movies, candy and video games, what else?

12. Have you ever online dated? - Yep, and met the person too. But that was one time and never again..

13. Post a screen shot of your Twitter “Interactions” page. - Don't use my twitter so there is no point..

14. Click on the messages tab on Facebook, post a screen shot (erase surnames for safety). - Why would I? Private stuff.

15. Post a screenshot of your tumblr activity page. - Don't really use it so..but I should.

16. Do you believe in soul mates? - No I don't.

17. Do you play video games? - Is that even a queastion? My life is video games!

18. What age do people usually mistake you for? - 17..

19. What or whom do you miss right now? -  My sisters!

20. What perfume do you wear?- Don't wear perfumes.

Personal | | Kommentera |

Cookie Core?

Jag som de flesta älskar Ben&Jerry glassarna. Mina favoriter är Cookie Dough, Baked Brownie och Half Baked. Dock så tänkte jag ta en paus från just dessa smaker och pröva något nytt. Var i affären härom dagen och fick syn på dessa två nya smaker. Båda låter hur goda som helst, men valde What-a-lotta Chocolate för liksom, bara kolla på den. Den ser så god att jag nästan drägglar haha. Dessa andra core som var nya innan dem nedanför var ingen höjdare för mig. Åt kanske fyra skedar sen så började jag må illa. Att blanda två starka smaker är inget för mig så denna med bara chocklad är nog en riktigt vinnare! Jag menar, vem gillar inte chocklad?
 
bilder lånade från deras hemsida.
 
Vilken/vilka är dina favoriter?
Upp