BTS IS BACK

 
 
Jag har knappt ord efter att ha sett 'RUN'. Skakade och kände hur sakta tårarna började rinna ner för mina kinder. Vet inte hur jag kan förklara vad denna grupp betyder för mig. Från deras första debut tills nu så har de växt något otroligt att man knappt vill tro det. Trodde aldrig att dessa pojkar skulle förändra mitt liv så mycket.
 
Videon och Låten: MV'n är så bra gjord att jag bara går sönder av perfektion. Den är så bra och välgjord från början till slut. Hur de verkligen berättar storyn bakom de tidigare videos som man sett. I början så hade de alltid med scener från koreografin, men nu är det mer som en kortfilm som aldrig få ta slut. Sången har redan satts sig på huvudet och har spelat den på repeat hela kvällen. Som sagt så är detta min biasgroup så med andra ord kan jag inte välja någon, men rappen i denna låt är magisk och sen hur ordet run drars ut..döör. Men för att sammanfatta allt så kort.
 
BTS IS BACK!
 
Music | |
#1 - - Camilla:

DEN ÄR HELT UNDERBAR JULIA. Jag trodde nästan du hade missat deras comeback då jag inte såg någon uppdatering!

Jag reagerade som dig, blev helt skakig och emotionell, särskilt när jag läste fan theories dessutom... Har du någon egen teori om vad storyn är i RUN?

Vem är din bias i BTS? Själv står det mellan Suga & Jimin men lutar mer mot Jimin :)

Förresten så tyckte jag att Suga & Jungkook scenen var så fruktansvärt fin och hjärtskärande.

ASSÅ SHIT!! Igår kändes det som om jag hade typ hjärtklappning i flera timmar XD

Svar: Haha not a chance!
Jag har faktiskt inte läst någon fan theo än, men min teori är att Jin är den enda som är vid liv och man bara får en blick tillbaka vad som hände de andra som man får se i I NEED YOU. Som sagt är är BTS mmin biasgroup så kan faktiskt inte välja, gillar alla lika mycket.

Den scenen fick mig i chock och jag bara skrek."SLUTA SLÅ VARANDRA!" haha..
Beställde båda versionerna igår! Tidig julklapp till mig själv!
juliarosen.blogg.se

Upp