30 November

안녕하십니까!
Har lyckas med en skoldag då jag var ganska känslosam från att ha sett 'RUN'. Har lyssnat på hela albumet idag och älskar varenda låt, men mina favoriter är Run och Butterfly. Kom på nu att jag inte har gjort något review på prolouge så ska förbereda ett inlägg om den videon för har redan sett den. Har även tänkt på en annan sak. Jag följer de som gör Kpop reactions på youtube och att kolla på deras videos gör att jag själv skulle vilja testa. Kpop är halva mitt liv så att göra reaktioner till comebacks samt gamla debuter. Skulle det vara något?
Lämna en kommentar!
 
Dagen annars i skolan har varit sjukt seg som gjort att jag bara lyssnat på musik, ritar och drömt mig bort till Seoul. Har gjort klart allting i keramiken samt i måleriet så finns direkt inget mer att göra. Dock de små skorna jag gjorde har jag nu glaserat, men fick göra om det tråkigt nog. Tog iallfall kort på dem idag som ni ser nedanför. I morgon kommer dagen förmodligen se likadan ut. Ska även få in ett träningspass på kvällen då jag verkligen måste ta tag i min träning igen. Just nu har jag tvätt så torkas så fram till det blir klart ska jag kolla på ett koreanskt program och äta mitt äpple som ett litet snack.
 
 
Personal | |
#1 - - Camilla:

Wow, coola barnskor! De har till o med små rosetter på, måste varit pilligt arbete O_o

Ja! Kpopreaktioner är ju en bra idé ifall du inte vill prata ^^ Dessutom roliga o se på, fastän det enda man gör typ är att stirra storögt/gapa i 3 hela minuter hahaha XD

Svar: Mjoo haha!
Hahaha sant xD
juliarosen.blogg.se

Upp