30 November

안녕하십니까!
Har lyckas med en skoldag då jag var ganska känslosam från att ha sett 'RUN'. Har lyssnat på hela albumet idag och älskar varenda låt, men mina favoriter är Run och Butterfly. Kom på nu att jag inte har gjort något review på prolouge så ska förbereda ett inlägg om den videon för har redan sett den. Har även tänkt på en annan sak. Jag följer de som gör Kpop reactions på youtube och att kolla på deras videos gör att jag själv skulle vilja testa. Kpop är halva mitt liv så att göra reaktioner till comebacks samt gamla debuter. Skulle det vara något?
Lämna en kommentar!
 
Dagen annars i skolan har varit sjukt seg som gjort att jag bara lyssnat på musik, ritar och drömt mig bort till Seoul. Har gjort klart allting i keramiken samt i måleriet så finns direkt inget mer att göra. Dock de små skorna jag gjorde har jag nu glaserat, men fick göra om det tråkigt nog. Tog iallfall kort på dem idag som ni ser nedanför. I morgon kommer dagen förmodligen se likadan ut. Ska även få in ett träningspass på kvällen då jag verkligen måste ta tag i min träning igen. Just nu har jag tvätt så torkas så fram till det blir klart ska jag kolla på ett koreanskt program och äta mitt äpple som ett litet snack.
 
 
Personal | | En kommentar |

BTS IS BACK

 
 
Jag har knappt ord efter att ha sett 'RUN'. Skakade och kände hur sakta tårarna började rinna ner för mina kinder. Vet inte hur jag kan förklara vad denna grupp betyder för mig. Från deras första debut tills nu så har de växt något otroligt att man knappt vill tro det. Trodde aldrig att dessa pojkar skulle förändra mitt liv så mycket.
 
Videon och Låten: MV'n är så bra gjord att jag bara går sönder av perfektion. Den är så bra och välgjord från början till slut. Hur de verkligen berättar storyn bakom de tidigare videos som man sett. I början så hade de alltid med scener från koreografin, men nu är det mer som en kortfilm som aldrig få ta slut. Sången har redan satts sig på huvudet och har spelat den på repeat hela kvällen. Som sagt så är detta min biasgroup så med andra ord kan jag inte välja någon, men rappen i denna låt är magisk och sen hur ordet run drars ut..döör. Men för att sammanfatta allt så kort.
 
BTS IS BACK!
 
Music | | En kommentar |

1:a

Godmorgon. 
Idag är det första advent och ingen snö. Hade hoppats på lite snö iallafall för nu ser det ut som vi är i oktober månad igen. Håller tummarna att snön kommer i veckan eller iallafall till helgen då det är julmarknad. Jag vaknade vid nio så har tagit igen några videos på youtube fram till nu. Eftersom det är första advent idag så har skolan ordnat adventsfika samt en konsert efteråt. Riktigt kul och mysigt tycker jag. Dock är väl inte så julklädd, men hittade min stickade tröja så den får duga haha. Senare idag så tänkte städa mitt rum för att fota så ni kan får se hur jag bor. Inte supermysigt, men ska åka in i veckan eller i helgen för att köpa lite julpynt, samt en matta. Men nu ska jag göra mig ordning och sen gå mot fikat!
 
december, christmas, and snow image
Upp