Feeling free

HEJ KOMPISAR! Huur mår ni idag? Jag mår riktigt bra och känner peppen inför sommaren med konvent och massa andra roligheter.
 
Funderar på att planera in en lisebergs resa i sommar för har inte varit där på de senaste två åren, men vill helst inte åka själv haha. Förutom att jag mår bra så är jag supertrött! Det finns inte ens på kartan hur trött jag faktiskt är. Känns som om jag inte skulle ha sovit något på ett dygn, men nog minns jag att jag sov ganska länge. Idag hade jag engelska lektion och tydligen så var det den sista. Vi hade vårat allra sista prov idag, men skulle egentligen ha det på fredag. Riktigt skönt dock att jag skolan är över, även om det känns tråkigt att jag inte kommer ha någon mer engelska för det var liksom min favorit kurs som jag har läst. Ska ändå gå till skolan på onsdag för att kolla om betygen är klara så man kan få dem och även säga hejdå till min engelska lärare för är den bästa läraren jag någonsin haft, om inte räknar lågstadiet haha.
 
Efter jag slutade så gick hem och bytte om för att gå ut på en pw och gick tydligen en timme. Var riktigt skönt i den friska luften och med sin bästa musik så gick man på ganska bra. Dock när jag nästan var hemma så kände jag hur ont ena hälen gjorde och såg sen att jag hade fått en blåsa. Har inte riktigt gått in skorna än så är väl därför. I morgon så blir även en promenad då jag verkligen har bestämt för att börja med mina promenader som jag alltid tog förut när jag bodde hemma. Hur som helst så ska vi snart fixa i ordning lite mat och idag blir TACOS! Även om jag har ätit det ganska mycket så tröttnar jag aldrig på det eftersom det är så otroligt gott haha. Nu ska jag kolla genom lite inspiration till min cosplay och även kolla eBay efter saker..ingen nyhet där inte!
 
Har ni någon maträtt som ni aldrig tröttnar på, och kan äta jämt? 
Personal | |
Upp