Shopping & AHS


OY FRIENDS! Har varit helt tomt på bloggen idag, men har inte varit hemma på hela dagen så därföör.
 
Är på sådant otroligt bra humör idag och bara kan inte sluta le. Från jag klev upp så har det bara varit en bra dag med skratt och ja bra helt enkelt. Tänkte åka in till stan själv idag, men sov lite längre än vad jag hade planerat så bestämde mig för att skippa med. Men så åkte vi alla in i ändå och jag shoppade lite och en av grejorna jag köpte var ett mobilskal, ett sånt fodral typ. Snyggt och praktiskt, men inte så bra kvalite då det hade gått sönder när jag kom hem. Lite störande när det faktiskt kostade 100 kronor. Anyway, i morgon så ska jag packa väskorna och bege mig hem till min mamma en vecka eftersom jag har påsklov så ska vara där och umgås med dem. Ska kanske dra in till Sköve någon dag och träffa en kompis som jag ser fram i mot. Lovar att jag annars kommer sitta på mitt rum och plugga ihjäl mig haha. Annars just nu så chillar vi mest innan vi ska krypa ner och lägga igen ögonlocken. Angående mitt förra inlägg som bara var två bilder på dörläckra Tate från AHS så betyder det att jag har äntligen har börjat kolla på det och ska nu börja på säsong 2. Dock så längtar jag till fjärde säsongen, Freak Show som de flesta tycker är den bästa. 
 
Vad har ni planerat på lovet?`Vilken serie kollar ni på nu?
 
bild: google
Personal | |
#1 - - cookie:

oj kollar på många serier haha gjorde ett inlägg inte för så länge sen om vilka serier jag kollar på ahs är svinbra iallafall alla säsongerna men mina favo säsonger är ju lätt 3:an & 4:an men slutet på 1:an tycker jag är så jävla gullig u will se why jag vill inte spoila :c

Svar: funderar också på att göra ett inlägg med de serier jag har sett ^^åhh ja! Jag älskar verkligen AHS och jag längtar till freak show då många har sagt att det är en av de bästa.
Nu blir det ju ännu mer spännande!! ;__;
juliarosen.blogg.se

Upp