Besök hos mamma

Satt med bloggen igår och var beredd på att skriva ett inlägg, men så fastnade jag framför youtube..(
 like always..)
 
Hej förresten. Som sagt är jag hemma hos mamma nu och inatt sov jag inte så värsta bra. Min rum är invaderat av myror som jag tror jag har nämnt? Iallafall när jag la mig i sängen igår så kände jag hur det började kittla på armen och sneglade åt höger och där sprang den där lilla äckliga krypet."Oh hell no!" skrek jag och reste mig upp för att skaka täcket och flytta sängen vilket faktiskt hjälpte. Det jobbiga är att det är bara i mitt rum dem är och springer runt. Dock har försökt lära min katt att fånga dem då hon är jägare inuti, men hon sitter och bara stirrar på dem. Får försöka träna henne mer så hon håller dem borta eftersom hon också sover här inne, så hon har faktiskt en uppgift när jag är borta haha. Vaknade lite efter 9 idag och så fort jag kom upp så gick jag ut med hunden, kom hem och placerade mig framför tvn (väldigt intressant Julia)..Mötte upp mamma senare och lillebroden för sedan gå hem och äta lunch/middag och sen dess eller nu så har jag kollat youtube. Har suttit och funderat länge om jag ska ta en promenad fram till affären och köpa lite gott inför veckan. Vet att jag inte borde äta något socker mitt i veckan, men ändåå. Fett sugen på cola eller typ sprite..gaah svårt val. Får väl se vad jag kommer fram till och om jag orkar att pallra mig iväg. 
 
Btw! Ge mig alla er bästa filmtips!
Personal | |
#1 - - camilla:

Sci-fi : divergent/ A.I
Drama: Cinderella man (boxare i amerikanska depressionen som försöker skrapa ihop pengar till familjen)
Skräck: The Descent (grupp kvinnor som utforskar en outforskad grotta)/ The uninvited (amerikansk version av "a tale of teo sisters" men väldigt bra!)
Anime-serier: AIR, absoluta favorit men man får så jävla ont i hjärtat efterå (gode gud vad man gråter)/ Kiba (minns ej storyn men tyckte den var bra). Ghost Hunt (skräck)/ Chrono Chrusade

Ani

Svar: har skrivit upp dem! :)
juliarosen.blogg.se

#2 - - Sandra L:

Den senaste filmen jag såg var Due date... den var ganska så bra faktiskt, värd att se åtminstone.
Har du några animetips till mig btw? Jag har sett typ Spirited Away, Howl's moving castle mm, men känner för någon serie att följa. Eller om det finns någon annan animefilm att se! :)
(känns som jag bombar dig med kommentarer, haha)

Svar: Okey! Jag har en hel lista, men kan nämna tre som tycker är sjukt bra! Ao Haru Ride
Say I love you
Lovely Complex ( En av dem roligaste jag har sett) !
Äsch! Det är bara kul ^^
juliarosen.blogg.se

Upp