Trasig dator och planer

 
Ser ut som om jag ändå måste åka in till stan för att köpa mig en ny dator även om det inte är något som vill lägga pengar på just nu..orkar inte! Hej förresten.
 
Efter några dagar och timmar senare så är jag hemma hos min syster igen och kan uppdatera mig på mina sociala medier. Kände mig seriöst handikappad när jag inte kunde blogga eller kolla serie. Även om jag har en surfplatta och kan kolla netflix och youtube på så är det ändå inte samma sak. Ska dock vänta tills nästa vecka ifall det kommer någor mer erbjudande för tänkte åka in på söndag, men känns bättre att vänta eftersom jag kan sitta vid deras dator så länge. Blir så sjukt arg att den ska gå sönde bara sådär, men efter 4 år så kanske den hade gjort sitt. Annars har mina veckor hemma hos mamma varit riktigt sköna och roliga. Har spenderat en hel del med dem och bara tagit det lugnt, ätit gott och spelat en hel del. Jag tror jag har berättat att min spelprofil försvann från mitt Xbox så var tvungen att spela om massa spel och började med Skyrim. Är redan ikapp där jag var på min förra vilket känns grymt. Dock så har jag inte fått så mycket sömn, men det är de värt haha.
 
Hur ser min plan ut då? Jag kommer att uppdatera bloggen så mycket som jag kan och orkar, men inte 5 inlägg om dagen för det känner jag själv att det fixar jag inte, än. Får se hur mycket inspiration jag har och om något roligt kommer upp som jag vill dela med mig av. Jag hoppas att ni fortfarande vill hänga kvar här och se vad min blogg har att erbjuda! (Funderar på att ta bort min andra meny också..men vad tycker ni?)
Personal | | Kommentera |

Helvete

Är så jäkla arg just nu. Min dator gick sönder för några dagar sen. Den bara la av och nu funkar inte ens reparations programmet så måste nu köpa en ny. Vill inte slösa massa pengar..
Personal | | Kommentera |

LOSER

Upp