Sickness

Hej alla kompisar!  Nu är jag hemkommen från det bästa äventyret,  dock har jag blivit sjuk. Tänkte skriva ett större inlägg i morgon om mina dagar på Närcon! Stay tuned for the excitement! 

Personal | | En kommentar |

Injured and Convention

 
Känns som det var en evighet sen jag bloggade något, även om det bara var 5 dagar sedan haha.
Hur har ni det? Jag kan säga att jag har mått bättre, men låt mig ta det ifrån början.
 
Min vecka hos mamma var riktigt bra. Hjälpte en tant som vi känner att måla hennes hall och det blev riktigt snyggt så känner mig lite stolt haha. I fredags så var det tänkt att jag skulle fortsätta måla, men det slutade med en hel dag i Skövde. På vägen till henne så flög mobilen ur min cykelkorg och krossades på marken. Så snäll som hon är så körde hon in mig till stan där vi åkte runt och kollade vart butiker som bytte displayer. När jag trodde att jag hade gett upp så gick vi till en affär som heter ViFixIt och de hade en display kvar till min design. Kostade lite dock, men vi fick det 200 kr billigare. Åkte sedan hem i söndags förmiddag ifrån mamma med bussen som var ganska sen. Satt på helspänd hela vägen och stirrade på klockan varje minut + att mina hörlurar hade gått sönder så fördrev tiden med att spela Professor Layton(som jag nu har spelat ut) på mitt 3DS. Senare samma dag så åkte vi in till Örebro för att Tobias skulle kolla på inlines med en kompis och då vart jag också sugen på att köpa så fick bli ett par. Och nu kommer det som gör att jag mår lite halvdåligt. Vi bestämde oss för att åka ut alla tre och det gick bra tills vi åkte över en grop där jag trillade och vred till benet ganska så illa. Så sen i söndags och fram tills idag så har jag legat i soffan med värk. Idag så känns det lite bättre iallafall så ska dra på mig mitt knäskydd i morgon så det stöder upp lite för kan gå på benet en aning bättre idag.
 
Något annat kul som händer i veckan är att JAG SKA TILL NÄRCON MED ANDREA!! Äntligen har veckan kommit då vi spenderar  4 hela dagar i Linköping på ett de bästa konventen i Sverige. Känner mig så taggad, men kommer inte cosplaya fullt ut, utan ska klippa och styla min peruk i morgon, fixa med alvöronen och även en sminkning så jag kommer vara något annourlunda. 
 
Ska någon av er till NärCon? Kommentera gärna!
 
bild från konvent.se/narcon-sommar-2015/
Personal | | En kommentar |

TODAY'S INSPIRATION - PINK

 
Upp