Massa plugg och film

Hej kompisar! Sen uppdatering idag, eller klockan är ju bara lite över 6, men ändå hehe. Sen jag gick upp i morse så har jag halvt pluggat halvt kollat på film inte mer än det faktiskt. Eller ätit och gått ut med hunden, och även övat på min tal genom att filma mig själv då det är det jag ska göra och skicka till min lärare. Jag kan första delen av mitt tal och min avslutning och några rader i mellan där haha, men sen ska ju resten också med liksom, och måste ändra det lite eftersom det måste vara minst på 4 minuter och mitt är på 3.36 ungefär så inte många sekunder som återstår så ska försöka få ihop det. När det är i gjort så ska jag sätta mig med utredande tal som också ska framföras och skickas in, och hoppas verkligen skolpressen lägger sig lite för känner mig sjukt stressad och kan verkligen inte slappna av. Det är just nu jag vill vara riktigt smart och verkligen läsa in saker och ha dem direkt i huvudet utan att behöva stanna upp och stirra typ, om ni fattar vad jag menar. 
 
Annars i morgon så ska jag förmodligen träffa min syster och ta en fika och snacka massa skit som vi brukar göra haha. Ska även in på leksaksaffären och kolla efter någon present till lillebrorsan som fyller år snart, och vem vet kanske vloggar? Anywhooosiee, så ska jag fortsätta öva in mitt tal och sen stänga ner datorn för att sätta mig och kolla på tv med dem andra. 
 
Första bilden jag tog med kameran, och boken som jag läser i engelskan. Riktigt bra!
 
Personal | | Kommentera |

Avatar

Ska strax sova, men ville bara säga att jag har kommit hem nu till familjen och ligger i min säng och kollar youtube. Uppdaterar riktigt i morgon någon gång under dagen då jag får tid för ska sitta och plugga så länge som jag orkar haha, så länge får ni ta del av dessa sjukt häftiga artworks från tumblr.
 
Personal | | Kommentera |

TODAY'S INSPIRATION

Makeup of the Day: SMOKEY EYE by Kennacateye. Browse our real-girl gallery #TheBeautyBoard on Sephora.com and upload your own look for the chance to be featured here! #Sephora #MOTD
 
bildkälla: här
Upp