TODAY'S INSPIRATION

Travelling💕
Inspiration | | Kommentera |

Ny dator!

Hej eller godmorgon kanske jag ska säga.
 
Jag har redan sagt vad jag skaffat i rubriken, men ja en ny dator. Är så otroligt glad att jag äntligen har en fullt fungerande dator. Var inne i örebro igår med min syster då vi skulle till Ikea för att köpa lite saker tills idag eller till mitt nya boende för idag så flyttar jag. Det känns både läskigt och spännande på samma gång. Ska vara ärlig och säga att jag inte alls så för det i början då jag fortfarande var arg på skolan för de hade tabbat sig med boendet på internatet, men nu känner jag att det kommer bli bra. 
 
Alldeles strax så ska vi gå till affären för att jag ska köpa lite mat och annat då jag inte kommer ha nära till affären när jag väl i där. Så det ska vi göra och sen ska jag fortsätta packa det sista och sen så är det moving time!! Just det, jag kommer inte ha något internet där jag bor..än så om det inte kommer komma upp någon uppdatering på ett tag. Ska dock försöka blogga lite från mobilen när jag kan. 
 
 
 
Personal | | 2 kommentarer |

Travel

Kan säga direkt att dessa är bara tre av alla länder jag vill besöka. Dock är dessa de top 3 som jag vill upptäcka mer. Inte vara i stan och shoppa utan vara ute i naturen och bland bergen för att ta de bästa bilderna. Speciellt Nya Zeeland som är mitt favoritland. 1. Lotr och Hobbit spelades in där. 2. Nature is life och 3. Vem vill inte besöka Hobbiton?! Sen är ju Irland och Scotland lika fint som gör att jag vill besöka i framtiden. 
 
Tänkte göra ett till sånt här inlägg med tre andra länder som är lite mindre natur och mer stadsområden haha. Berätta gärna vad ni har för några drömresmål! Och vem vet, kanske vi har samma? :)
 
 
 
 
bilder från google.
Upp