Tröttheten tar över min kropp

 
Idag har dagen var så tröttsam och seg än vad den brukar. Vaknade vid sju och åter kunde jag inte somna om, även om jag försökte. Gick upp sen vid nio då jag låg kvar i skoffan och skökollade på tv i två timmar, om nu kan kalla det för att slötitta haha. När jag väl gick upp sen så bytte jag om till bekväma kläder, gick ut med hunden och åt frukost. Satte mig sedan vid datorn framför youtube där jag kollade på samma som jag nämde i mitt förra inlägg. Är helt besatt, kan inte sluta kolla och min två eller tre favorit familjer är Tablos, Lee Hwi-jae's och Seong-hoon's. 
 
Som sagt så skulle jag åka hem till mamma och dem idag och kom inte hem hit  fören efter fem och ville seriöst lägga mig i sängen och somna på en gång. På tåget så åt jag min frukt och lyssnade på musik och kan säga att jag ville lägga igen mina ögon hela tiden vilket jag gjorde sen på bussen. Just nu så har jag på en film på Xboxet eftersom mitt ljud på datorn inte funkar och vill inte sitta med hörlurar så är et skönt att ha på något i bakgrunden. I morgon så far jag vidare med mina saker för att bosätta mig i den lägenhet där jag ska vara kattvakt i några dagar åt en tant. Kommer bo framför tvn och MTV då jag inte har den kanalen där hemma haha. Får väl se annars vad jag hittar på. Ska förmodligen träffa en kompis på fredag så det ska bli kul då vi inte har sett på ett väldigt bra tag. Nu tänkte jag gå och tvätta bort mitt smink, byta om och krypa ner under täcket framför Kiki's delivery Service.
 
Har ni något tisp på att sova bättre på nätterna? Uppskattar varenda tips!
 
 
Personal | | Kommentera |

Creating time

 
Godmorgon. Väldig seg morgon idag kan jag lova. Har sovit sjukt dåligt inatt av de sjukaste drömmarna plus att vaknade vid sju och kunde inte somna om. Till viss del är de väl bra att vakna tidigt, men om man får sova längre så hade man ju gärna velat. Bloggen stod tom igår, men hade verkligen ingen inspiration till att skriva något. Har faktiskt funderat på att stänga ner bloggen för gott. Vissa dagar är det inget alls kul att blogga eller skriva för känns som om jag inte lever upp till era förväntningar med mina inlägg. Förr så älskade jag blogga och skriva om mina dagar och ibland slänga in någon musikvideo här o där. Jag tycker det är viktigt att man ska tycka om de man gör och de man delar med sig av annars så kan man ju skriva vad som helst, eller inget alls. Ska ge de någon mer vecka och om man kommer in på rätt spår igen med bloggandet annars så kommer jag sätta bloggen pån kort eller lång paus. Men era fina och snälla kommentarer gör att vill skriva, men levar inte upp till de som sagt.
 
Kan iallafall berätta en liten rolig sak och de är att jag förmodligen har hittat ett sommarjobb. Sökte de i januari och fick svar igår om att de eller hon ville att jag skulle komma dit på fredag eftermiddag. Jag känner de sen innan så de är ingen direkt inga främmande människor som jag kanske ska jobba med. Även om det kanske inte är världens roligaste jobb så tjänar jag iallafall cash. En annan rolig grej är att jag ska idag skissa upp mitt vapen till min cosplay för att sedan beställa eller åka iväg för att köpa material till de. Hoppas ni tycker iallafall att min blogg är någorlunda är rolig att läsa. 
 
Har ni fått något sommarjobb än? Tänkte på er som läser ^^
Personal | | En kommentar |

En dag i stan

 HEJ KOMPISAR! (Geez, den hälsningen brukar jag aldrig använda..S:)
 
Kom nyss hem från en superbra och blåsig dag i Örebro med bästa Andrea. Vi shoppade en del, men inga cosplay grejor som vi skulle ha gjort. Hittade dock en tygbutik som sålde en hel del tyger som man skulle kunna använda. Dock hade ingen utav oss några mått eller något bra med oss så det får bli en annan gång. Vi åt även på thai/kina restaurangen Saigon och det var hur gott som helst, men man blev mätt så sjukt fort. Det var superroligt att träffa henne igen, och önskar lite att jag bodde närma henne så vi kunde ses oftare. Iallafall så är jag helt slut i bena och fötterna värker, men eftersom jag inte är riktigt van vid mina skor än så gör de ont att ha på sig haha. Dagen har varit riktigt bra, och dessvärre är den inte slut än. Ska inte göra något speciellt mer idag än att följa med min syster till affären senare där jag själv inte ska köpa något då jag har handlat tillräckligt för idag. 
 
Nu ska jag kolla igenom lite mejl och rensa där eftersom jag har massa saker som skickas till den vilket är fett störande. Men det är mitt egna fel som har skrivit upp min mejl på massa sidor som egentligen inte ger något alls haha! 
 
Hur har eran söndag/helg varit? Tell tell! 
Upp