Happy Halloween

Are you afraid yet?~
Hej alla glada och läskiga kompisar! Haha antar att ni är fullt upptagna med att fira halloween, och har coola dräkter. Själv så ska jag fira denna högtid med att göra hemma gjord pizza och kolla på massor skräckfilmer som jag alltid brukar göra[minus pizzan] haha. Lyssnar just nu på main låten från The Nightmare Before Christmas som typ har spelats dem dagarna och veckorna innan halloween mohahha. Förlåt för att jag inte ha bloggat som vanligt dem senaste dagarna, men sen när jag var vaken i ungefär 9h i förrgår så jag är fortfarande riktigt trött konstigt nog. Ska dock försöka gå och lägga mig i någorlunda bra tid så att man vaknar runt 9 så jag inte sover bort hela dagen som har hänt ett x antal gånger haha. Anywho, ska gå ut i köket och ser hur det går med pizza baket och sen leta efter någon riktigt bra skräckis!
 
Hur ska ni fira halloween kompisar? Fest, filmer eller Trick or Treat?
 

Personal | | 3 kommentarer |

+/- om hösten

Eftersom jag inte har gjort så mycket denna vecka som jag kan berätta om så tänkte jag göra en sådan +/- om vd jag tycker är positivt och negativt med hösten haha.
 
+ mysiga och stora tröjor
+ dricka massor av varm choklad
+ kolla efter snygga höstkläder (haha)
+ kika på massa filmer och serier 
+ sitta på en mysigt café med sina kompisar och fika
 
- kylan kommer för snabbt 
- det blir mörkt alldeles för fort 
- det kommer bli kaos i trafiken framöver 
- man kommer inte vilja gå ut för då kommer man frysa ihjäl (haha)
 
 ✮ ANIME ART ✮ headphones. . .winter. . .cold. . .scarf. . .drink. . .thoughtful. . .music
pic.pinterest
 
 
 
 
 
Personal | | En kommentar |

Do you belive in ghost?

No sleep at all.~
Är så sjukt trött idag kompisar. Satt och kollade från klockan 19.00-07.00 på Spökspecial som aftonbladet sände live där Samir, Kissie och Anna Book skulle spendera 12 h i sveriges mest hemsökta hus. Det var hur läskigt som helst och ibland vågade jag inte kolla, och kan säga att jag somnade i mellan åt så kollade i klart allt. Har som max sovit kanske 4-5 h och så fort man inte gör något utan bara sitter i soffan och stirrar så känns det som om man ska somna hela tiden haha. Ska dock försöka ta mig ut om en stund med syrran för att gå ut med hunden och få lite luft så man blir lite piggare och inte somnar. 
 
Annars idag så ska jag nog inte göra så mycket, ska gå till affären senare och kolla lite och försöka tänka på något annat haha. Dock så kunde jag somna hur lätt som helst som jag inte brukar när jag kollat på något paranormal..Anywho, ska chilla med dem andra nu, men tänkte bara uppdatera lite varför mitt bloggande har varit ganska låg. 
 
Tror ni på andar, spöken eller helt å hållet paranormal phenomena?
 

källa
Upp