Harry Potter - The Exhibition Part 4

Någon som känner igen denna? The Riddle Family Grave with its Angel of Death statue! Var ganska mörkt i det här rummet, men fick några bra bilder. Innan detta rum så var det The Forbidden Forest, men där kunde man inte få en enda bra bild eftersom det var så mörkt.
 
 Bambbabraaa haha! The Horcruxes. Det var så häftigt att se detta i verkligheten, och mina favorit är ju ringen så att se den var ju lite magiskt. Även den den skålen, skopan som Dumbledore dricker ur i sjätte filmen var lite häftig att se hehe.
 
 "Only I can live forever". Haha skämt o sido, men inte så svårt att känna igen vems kostym detta är nämligen Voldemortens haha. ja brukar kalla honom det för skojs skull så hehe.
 
 Azkaban fångarnas kläder, som kanske inte är väldigt intressanta, men för Harry Potter fans så är det en big deal. Bredvid denna monter så var Lucius och Draco's kostymer, men var för mörkt att ta kort, dock så var det fejk åska i fönstrerna bakom så försökte ta kort när det blixtrade till hehe.
 
 WANTED! Så coolt att se dessa, och speciellt Bellatrix Lestrange wanted skylten. Hade dock varit lite häftigt om bilderna hade rört sig, men var ändå coolt att se dessa. För dem som inte vet det så är han som spelar Fenrir Greyback alltså Dave Legeno död som är väldigt tråkigt :(.
 
Personal | | 2 kommentarer |

Boring today

Hej på er. Är supertråkig idag eftersom jag har jobbat så är helt slut, och kan bara säga att jag längtar när jag slutat att jobba och dra mig mot KUMLA! Kommer bli så himla underbart att komma bort härifrån. Har även märkt att ni gillar Harry Potter inläggen, och kommer komma upp ett i morgon tänkte jag för idag pallar jag verkligen inte. Nu ska jag kolla youtube en stund innan jag kryper ner under täcket och somnar, är så trött...
Personal | | En kommentar |

Harry Potter - The Exhibition Part 3

Buckbeak är mitt av mina favorit djur i Harry Potter. Visste ni att dem byggde faktiskt en i ful size och att det är riktiga fjädrar?! Blev lite chockad när jag fick höra det.
 
 Här är åter tre stycken kostymer som tillhör Harry, Ron och Hermione. Det är ganska lätt att känna igen att det är ifrån tredje filmen då Buckbeak var precis bredvid i samma monter. Lite coolt med smutsfläckarna och alla andra detaljer.
 
 Vems stuga är detta? Jo självklart är Hagrid's som är lätt att känna igen. Supercoolt att det faktiskt var hans stuga med alla saker och föremål, och på bordet så ligger drakägget som inte riktigt syns. Blev lite chockad när ägget faktiskt rörde på sig haha.
 
 Denna hylla var ascool att se i verkligheten. Monsterböckerna som eleverna har med när dem är med Hagrid där dem träffar Buckbeak för första gången. Samt paraplyet som Hagrid har i första filmen som han använder på Dudley och ger honom en knorr hehe.
 
 Man kände sig ju ganska liten när man stod bredvid denna kostymen. Skorna syns inte så bra på bilden, men sjukt svårt att föreställa sig hur stor han var.
 
Upp