New Years Eve

Innan jag säger något annat så är det sjukt att det är sista dagen på hela 2014. Enligt mig detta året som har gått så har det båda varit och roligt, men också ganska jobbigt. För det första så klarade jag skolan och tog studenten som var absolut det roligaste som hände. Jobbade sedan nästan hela sommaren och tjänade pengar(förmodligen?) och hade det bara asbra. Förändrade min stil lite grann. Från brunett till lillahårig och sedan vidare till grön/blå som jag fortfarande har hehe. Det tråkiga som också har hänt är väl att man har förlorat en del vänner som man inte direkt kom överrns med och bara insåg att man inte behöver dem i sitt liv längre. Saknar dock alla mina klasskamrater som nu har fullt upp och knappt kan ses, har ju själv flyttat så man har ju knappt tid. Annars har året varit som det har varit och jag hoppas att 2015 blir ett mycket bättre år. Är även superglad att jag fått en kompis som bor inte så långt härifrån och det ska bli jätteroligt att träffa dig Andrea!<3 
 
Anywho, angående nyår så ska jag bara vara hemma, äta god mat, spela nyårsbingo och ha de asbra. Nu ska vi faktiskt äta så vill bara önska alla ett gott nytt år så ses vi nästa år med massa spännade och roliga äventyr!
 
 
2015 is ours
bildkälla: här
Personal | | Kommentera |

2NE1

 
Music | | Kommentera |

Ny kamera?

Nu har det gått två dagr igen sen du bloggade, bra där Julia..Alltså det stämmer ju verkligen att jag alltid låter det gå två dagar innan jag sätter mig ner och uppdaterar om något halvintressant. Det har egentligen inte hänt något speciellt dessa två dagar, utan har bara suttit här i soffan och kollat på Ghost Adventures och angående det så har jag sett två säsonger whaaa! Annars så har jag kollat på TheHillyWoodShow's nya parody-LOTR Let it go som jag redan har skrivit om kom jag på nu haha. Idag så har vi ätit lyxig sallad som innehöll rosbiff och lax nonomnom...LORD är så fett tråkig när jag inte har något roligt att skriva om, men försöker hitta massa roligheter att dela av mig med. Har även kollat runt på en del olika kameror som jag vill köpa, och har kanske hittat en som jag ska börja spara till då den kostar 5000:- så lite knivigt, men kameran verkar svinbra!
 
Anywho, ska fortsätta att kolla GA och äta popcorn och jordgubbar + dricka snapple..SOCKER! Hoppas ni har haft en roligare och intressantare måndag än mig! 
 
Samsung NX300M Kompakt Systemkamera + 18-55 mm (vit)
 
Länk till kameran: Här
Upp