REDHEAD

<3
we♥it
Inspiration | | Kommentera |

Bara jag som längtar?

Det kanske är för tidigt för att säga, men jag längtar till julen. Jag vet att det bara är September fortfarande, men ville ändå skriva om det.Det känns som allt blir så mer fint och mysigt att få pynta hela rummet med ljus och massa julsaker och självklart ha en stor skål med julgodis, men det som dem mesta längtar till är säkert julbordet. Det kan vara nog det bästa på själva julafton att få sitta ned och bara njuta av den goda maten som såklart äter för fort av så att man hamnar i matkoma haha.
 
När jag var mindre så brukade min familj alltid åka på julbord typ sådär två veckor innan julafton och jag kan bara säga att man behövde inte snåla med maten där iallafall. Det är så mysigt att åka på julbord att bara få åka iväg i vinterkylan med snön och faller och stora eldfacklor som står utanför dörrarna och om du vill gå på julbord i år tänkte jag tipsa till er som bor i Göteborg att gastrogate nu har olika julbord som du kan gå på. Det är ju alltid kul att skriva och skicka julkort till varandra. Är något som ni brukar göra inför julen? Det är typ av en mysig tradition som dem flesta brukar göra. Genom att klicka HÄR så kommer ni till en sida för lite tips på julkort som man kan göra.
 
yummy
äger inte bilden
Tip | | Kommentera |

SÖNDAG

Mooorning alla! Sitter nu åter nedbäddad i soffan efter en god frukost och snart inänvtas chokladpudding med persikahalvor. Yes ni hörde rätt, blev liksom inget sånt igår eftersom vi köpte med oss pizza hem igår och kan säga att den mättade ganska så hårt haha. Iallafall igår så var vi på sjön i sju timmar ungefär och kan säga att jag kände inte mina fötter samt smalbena när vi skulle åka hem. Fick ingen fisk igår dock, förutom Victoria som fick en liten aborre hehe, men ändå fisk fast hade ju satsat på gäddor. Efter pizzan igår så var det dumt att lägga sig åter i soffan eftersom jag kan säga att jag ville somna, men dem andra fick prata med mig för att hålla mig vaken eftersom klockan var inte mer än nio hehe. 
 
Idag så är det som sagt söndag och våran sista dag här för ikväll åker vi hem till Karlsborg igen. Kommer säkert somna, men ska faktiskt försöka kolla på Supernatrual för har bara 6 avsnitt kvar sen blir att börja på säsong 2! Ne nu ska jag nog kika runt och se om webbshoperna har fått in några fina höstkläder så som jackor. 
 
anime girl with book tumblr - Google Search - inspiring picture on Favim.com
weheartit
Upp