Hår Tips!

Tänkte tipsa om lite hårprodukter, eller jag tänkte berätta om bra Hårvård till mitt hår, eller vad jag använder mig av som finns på Lyko, så tänkte att ni kunde ta del av det. Jag använder mig av ett schampo samt ett balsam till mitt hår som verkligen stärker håret och får mer volym. Håret känns fräscht och känns som all smuts försvinner genom en sköljning.  Håret känns även lent, nästan som om man har färgat håret + plus att det luktar underbart, och även hårinpackning som gör håret nytvättat på nytt haha. 

Det ena schampot jag använder är Sunsilk Co-Creations  som både består utav schampo o balsam.. Det funkar verkligen jättebra till mitt hår, så verkligen värt. Denna creation av detta schampo är en av världens främsta hårkolorister och är hett eftertraktad blad kändiseliten världen över. Hon har en stor passion för färg, och det är vad produkten gör, nämligen hålla färgen när du tvättar. Denna välkända personen jag talar om är ingen mindre än Rita Hazan.

 

Om det är intresserad av att kolla upp massa olika hårdvårdsprodukter, tveka inte att kolla in sidan 

http://www.lyko.se/

 
| | Kommentera |

Rast?

Inte alls många timmar tills jag slutar så förmodligen så går jag bara runt o runt i cafét. Jag känner bara att jag vill flyga till Japan nu och stanna där bland alla människor, börja leva på nytt där. Vet att jag kommer komma dit och när jag väl är där så ska jag leva för varje dag haha. Hade lunch för en stund sedan och bara längtade efter sushi, men blev istället torra pannkakor, aja ska återgå till "arbetet".
 
Ja nê! ^ω^
Personal | | Kommentera |

Candy ♡

Upp